Overslaan en naar de inhoud gaan

Organisatie

Organisatie

Ladies’ Circle 60 De Haar is een serviceclub, bestaande uit 23 dynamische en enthousiaste vrouwen en is onderdeel van de nationale organisatie Ladies’ Circle Nederland. Ladies’ Circle Internationaal telt ruim 15.000 leden in meer dan 35 landen.

Service
Het motto is Vriendschap en Service. Deze service uit zich door het op allerlei manieren ondersteunen van diverse goede doelen.

Leden
Ladies’ Circle is een serviceclub voor vrouwen tot 45 jaar. De leeftijdsgrens heeft als doel dat de Ladies’ Circle zich voortdurend verjongt en vernieuwt. Ladies' Circle 60 De Haar kent als regio Leidsche Rijn, Vleuten, De Meern, Harmelen en Haarzuilens. De leden zijn vrouwen die zich actief willen inzetten voor de doelstellingen van Ladies’ Circle Nederland en Ladies' Circle 60 De Haar in het bijzonder. Ladies hebben zich gecommiteerd aan het verlenen van service en aan het leveren van een actieve bijdrage aan alle kenmerken van Ladies' Circle.

Bijeenkomsten
Ladies' Circle 60 De Haar komt gemiddeld één keer per maand bijeen. Dit vindt afwisselend plaats op verschillende lokaties of bij één van de ladies thuis. Een Circle-avond bestaat uit een huishoudelijk gedeelte c.q. vergadering, gevolgd door eventueel een lezing door een van de ladies of een gastspreker. Naast de activiteiten voor het gekozen serviceproject worden er ook excursies, werkavonden of informele bijeenkomsten georganiseerd, soms met partners of gezin.