Overslaan en naar de inhoud gaan

Terugblik Sensational

Sensational Live en andere fundraiseacties leveren ruim 9.000 euro op voor Make-A-Wish

Afgelopen zaterdag maakte The Recipe in Muziekpodium Azotod hun naam meer dan waar: zij zijn hét recept voor een goedbezocht Sensational Live. Samen brachten het publiek en sponsoren 14 april bijna 8.000 euro op voor Make-A-Wish. Samen met de andere fundraise-acties van LC60 voor Make-A-Wish dit jaar levert dit een totaalbedrag van ruim 9.000 euro op. De cheque voor Make-A-Wish werd op 17 april 2018 feestelijk overhandigd.

Sensational Live
The Recipe zorgde tijdens Sensational samen met Azotod’s huis-DJ Paul ervoor dat stilstaan geen optie was. Ook de dresscode ‘Old Skool Rock’ werd goed gevolgd getuige het fantastisch uitgedoste publiek. In de speciale fotobooth van FotoStudio XL maakten vele gasten een eigen groepsfoto als souvenir van Sensational Live. 

Opbrengst voor Make-A-Wish
Het geld dat is opgehaald 14 april, mede dankzij onze sponsoren, gaat volledig naar Make-A-Wish Nederland. Deze stichting vervult de liefste wensen van kinderen tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Het vervullen van een allerliefste wens heeft op ieder kind een bijzonder effect, maar op kinderen met een levensbedreigende ziekte in het bijzonder. Het geeft deze kinderen, die vanwege hun ziekte te vaak vooral patiënt zijn, de kracht om kind te zijn. Het verwezenlijken van een droom kan voor hun toekomst een wereld van verschil betekenen. LC60 De Haar zet zich samen met alle sponsoren dan ook graag in voor dit mooie doel.

Sponsoren
Het succes van Sensational rust voor een groot deel op de inzet van (regionale) sponsoren. Sensational Live werd mede mogelijk gemaakt door de volgende hoofdsponsoren: 
Aannemersbedrijf Kwakkenbos bv, Azotod, Bart Vink & Partners, Beumer Garantiemakelaars, De Vormgevers, Notaris Hagen, ScS Security, Tandartspraktijk Kees van Beekum en Total4Living.
Daarnaast zijn er nog ruim 30 Vrienden van Sensational. Stuk voor stuk bedrijven die het goede doel een warm hart toedragen en een bijdrage leveren.